Algemeen

Wij heten jullie van harte welkom op camperplaats 't Bilterhof. Bent u op zoek naar een rustige en landelijk gelegen plekje in Haspengouw dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn gelegen in Hoepertingen te midden van de fruitbomen, de ideale uitvalbasis voor mooie fiets- en wandelroutes.

U heeft de mogelijkheid om ontbijt te laten leveren op de camperplaats, ook kan u een lekker flesje Champagne bestellen bij ons. Dit allemaal aan billijke prijzen.

Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Prijzen

De prijs bedraagt : 15 euro per nacht

Bij aankomst, altijd even telefoneren, zodat we uw standplaats kunnen mededelen.

Verlenging / Vertrek

 • We vragen u beleefd om de camperplaats te verlaten voor 11.00 uur, tenzij anders overeengekomen.  Zo kunnen de volgende gasten zich rustig installeren.
 • Indien u graag langer wenst te verblijven als afgesproken, gelieve dit zo spoedig mogelijk te melden, zo kunnen wij bekijken of dit mogelijk is.
 • Indien u om persoonlijke redenen vroeger dient te vertrekken, dan zullen wij het reeds betaalde standgeld terug betalen.
  • !! Deze regel telt niet als u verwijderd wordt door overlast

 

Aansprakelijkheid

 • De uitbater is niet aansprakelijk
  • voor inbraak, diefstal of het verloren gaan van eigendommen van de recreant. De recreant dient in geval van afwezigheid zijn camper goed af te sluiten en preventieve maatregelen te nemen tegen inbraak en/of diefstal.
  • voor welke schade dan ook aan de eigendommen van de recreant
  • voor lichamelijke letsels en/of enige andere schade, direct of indirect veroorzaakt door of ten gevolge van het gebruik van de voorzieningen op het camperpark, tenzij de schade direct is veroorzaakt door of vanwege ons.

Reactie plaatsen

Reacties

Bilterhof
2 jaar geleden

Boekingen kunnen telefonisch of via het webformulier.
Dan kunnen we ineens bevestigen.

Johan Vansonhoven
3 jaar geleden

Wij waren met het Pinksterweekend aanwezig. Zeer vriendelijke beheerder. De take away was in orde en het ontbijt was perfect, een aanrader is een flesje champagne die de eigenaar verkoopt en helemaal niet duur.

Geef ons een score van 1 tot 5

Rating: 3.5217391304348 sterren
69 stemmen

Deel ons op facebook


Een duimpje op facebook is leuk